KAYSERİ / MELİKGAZİ - Ertuğrulgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğretmen ve Veli Görüşme Saatleri

Öğrencilerimizin akademik gelişimleri başta olmak üzere biyopsikososyal gelişimlerinde okul-aile iş birliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu doğrultuda görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla 11.09.2023 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri zaman çizelgesi ilan edilerek bu çizelge doğrultusunda görüşmelerin yapılması uygulaması başlatılmıştır.

Velilerimiz, öğretmen-veli görüşme zaman çizelgesi bilgi formunda belirtilen gün ve zaman dilimlerinde öğretmenlerimizle bireysel görüşme yapabileceklerdir ve bu görüşmeler için verlilerimizden; randevu sistemi üzerinden randevu oluşturulması ve bu randevu doğrultusunda sözkonusu görüşmeyi yapmaları beklenmektedir.

Randevu sistemi Hakkında Bilgilendirme;

1. Öğretmen veli görüşme zaman çizelgesi bilgi formu üzerinde belirtilen gün ve saat aralığında randevu oluşturulmaktadır.

2. Görüşme süreleri 15 dakika ile sınırlıdır.

3. Bir öğretmen ile aynı gün en fazla 4 veli randevu oluşturulabilir.

4. Oluşturulacak randevu öğretmenin görüşme gününe denk gelen ilk gün oluşturulacaktır.

5. Randevu oluşturulduğunda veliye SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Öğretmen bazında veli görüşme saatleri bilgi formuna ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 27.04.2024 13:44 - Görüntülenme: 78