KAYSERİ / MELİKGAZİ - Ertuğrulgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

21 Mart Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası nedeniyle okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü dolayısıya çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’ u Anma günü dolayısıyla okulumuzda şiir okuma, günün anlam ve öneminin belirten konuşma, sinevizyon gibi bir dizi etkinlik düzenlendi. Programın yapımında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun bahçesinde bu hafta çevre bilinci ve sevgisi kazandırmak amacıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında etkinliklerimiz devam etmekte. Sıradaki etkinliğimiz : "Anlamını Bul" etkinliği

Mrt

Anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Mahmut IŞIKGÖZ tarafından verildi. Yarışmaya katılan ve ödül almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2. Dönem Ortak Sınavlarda Kullanılacak Konu Dağılım Çizelgeleri

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında etkinliklerimiz devam etmekte. Sıradaki etkinliğimiz : Atasözü/deyim resimleme etkinliği

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında kelime hazinesini zenginleştirmeye,beden dilini etkili bir şekilde kullanmaya ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler düzenlendi.

Ock

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ara

İmam Hatip Ortaokulları arasında gerçekleşen Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Yasir TAKIM 4. oldu. Öğrencimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.