KAYSERİ / MELİKGAZİ - Ertuğrulgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Memnuniyet Anketleri

Okulumuzda verilen eğitim ve öğretimin hizmet kalitesinin yükseltilmesi, öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda, daha nitelikli bir eğitim alabilmeleri ve okulumuzdan yararlanan tüm bireylere daha iyi hizmet sunulabilmesi için öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın görüşlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın yanıtlayacağı aşağıdaki anketler düzenlenmiştir. Bu anketler yanıtlayacılara, okulumuz ortamı ve uygulamaları hakkındaki düşüncelerini açıklama fırsatı verecektir ve bu görüşler okulumuz ortamı ile uygulamaları hakkında ayrıntılı bir durum tespitinin yapılmasını sağlayacaktır.

Aşağıda yer alan anket sorularının eksiksiz ve samimiyetle doldurulması eğitim ve öğretim hizmetimizin kalitesini artırmada önemli katkılar sağlayacaktır. Bu anket formunun kimin tarafından doldurulduğunun tespit edilmesi söz konusu değildir.

Öğrenci Memnuniyet Anketine katılmak için tıklayınız.

Veli Memnuniyet Anketine katılmak için tıklayınız.

Çalışan Memnuniyet Anketine katılmak için tıklayınız.

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 14:58 - Görüntülenme: 137